Frequently asked questions

Helaas bieden wij op dit moment nog geen stalen aan, dit hopen wij in de toekomst aan te kunnen bieden. Wel openen wij binnenkort een showroom in Amsterdam aan de Gerard Doustraat 132 (achter de Albert Cuypstraat) waar je alle designs kunt bekijken en voelen. Houd hiervoor onze Instagram in de gaten! Op ons Instagram-account kun je ook via ‘highlights’ meer foto’s bekijken van consumenten. Ook kunnen wij je foto's mailen van consumenten of samples. Hiervoor kun je het best met ons contact opnemen via een berichtje op Instagram.

Wij hebben helaas geen service aan huis voor het opmeten of versnijden van de entreemat. Wij raden aan om de breedste breedte horizontaal en langste lengte verticaal te bestellen. De entreemat kan thuis worden versneden met een stanleymes, zodat deze op maat geplaatst kan worden. De breedte berekenen wij horizontaal (width) en de lengte verticaal (length).

Wij hanteren een levertijd van 2 weken. Mocht je dan nog geen DPD-bezorger hebben gezien, mail dan naar contact@lxmatten.com en traceren wij de status!

Als je een afwijkende bestelling wil maken in de breedte of grootte, kun je contact opnemen met contact@lxmatten.com. Wij helpen je graag verder!

Een entreemat kun je onderhouden door frequent te stofzuigen. Ook kun je de entreemat goed combineren met een buitenmat om het grove vuil op te vangen. De entreemat is ervoor gemaakt om vuil- en vocht op te nemen. Verkleuring is niet uit te sluiten juist omdat het een gebruiksvoorwerp is die dient om vuil- en vocht op te nemen om de vloer schoon te houden. We're supposed to get dirty!

Onze droog- en schoonloop matten adviseren wij enkel te gebruiken voor binnenhuis.

Je kunt kiezen voor entreematten in signature maatvoeringen inclusief vinyl randen of kiezen voor een custom size entreemat op maat zonder vinyl randen.

De signature maatvoeringen van de entreemat met vinyl randen zijn inclusief de 2.5cm vinyl als afwerking en uitermate geschikt om los op de vloer te leggen. Wij bieden een entreemat op maat zonder vinyl randen voor een uitsparing.

De vinyl randen zijn 2.5cm breed aan alle zijden. De maatvoeringen zijn inclusief de vinyl randen.

Onze droog- en schoonloop matten zijn geschikt voor middelzwaar tot intensief loopverkeer (ook voor hotels, winkels e.d.), maar bieden wij juist ook aan voor thuis omdat de kwaliteit zo mooi en goed is. Onze entreematten houden de vloer mooi schoon en droog. 

Onze entreematten hebben een dikte van 8,5 mm. Deze zijnrijk getuft met gesneden pool en zeer hoog poolinzetgewicht, vervaardigd van 100% polyamide met 6,6 hoge twist garens.700 gram garens per m2 met een backing van zwart vinyl (vrij van DOP).

De afbeeldingen en foto's in de webshop dienen ter illustratie; de kleur kan namelijk licht afwijken. Onze entreematten zijn rijk getuft en hierdoor verandert de kleur tevens per invalshoek, maar ook als je er met een hand of stofzuiger overheen gaat. De kleur van de afbeeldingen is ook afhankelijk van de helderheid van jouw beeldscherm. Ga voor meer voorbeelden van consumenten naar Instagram highlights (@LXMATTEN) of kom langs op de Gerard Doustraat 132.